شنبه 6 آذر 1400

1400/7/20 سه‌شنبه

برگزاری نشست شورای بین‌الملل با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان.

نشست شورای مدیریت امور بین‌الملل با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان به منظور بررسی وضعیت موجود و چشم‌انداز پیش رو برگزار شد..

به گزارش خبرنگار وبدا در آبادان، پیش از ظهر امروز نشست ویژه شورای مدیریت امور بین‌الملل با حضور دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان، دکتر سارا مبارک و دکتر فرشید بهشتی؛ معاونان آموزشی، تحقیقات و فناوری و توسعه مدیریت و منابع، دکتر احسان آقایانی؛ مدیر بین‌الملل و برخی از مدیران آموزشی، پژوهشی و مالی این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که در محل معاونت آموزشی برگزار شد، پس از ارائه گزارشی در خصوص وضعیت امور بین‌الملل و دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی آبادان از سوی معاون آموزشی و مدیر بین‌الملل، دکتر سلمان‌زاده نکات و توصیه‌های لازم را در خصوص ادامه فعالیت‌ها و لزوم هم‌افزایی سایر معاونت‌ها و مدیریت‌های دانشگاه در جهت دستیابی به اهداف مورد نظر بیان نمود.
عكس های مرتبط :كلمات كليدی :دانشگاه علوم پزشکی آبادانشورای بین‌المللمدیریت امور بین‌الملل