شنبه 6 آذر 1400

1400/7/19 دوشنبه

برگزاری نشست بررسی وبومتریک دانشگاه علوم پزشکی آبادان.

پیش از ظهر امروز نشست بررسی وبومتریک دانشگاه علوم پزشکی آبادان با حضور معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری و اعضای این کمیته برگزار شد..

به گزارش خبرنگار وبدا در آبادان، دکتر سارا مبارک با تاکید بر هماهنگی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: با توجه به پتانسیل بالای تحقیقاتی و پژوهشی موجود، ارتقای جایگاه وبومتریک باید در دستور کار تمامی ارکان دانشگاه قرار گیرد.

در این جلسه که با حضور دکتر رادمنش، دکتر نقاش‌پور، مهندس جلوای و مهندس یلالی، به ترتیب مدیران تحقیقات و فناوری، توسعه مطالعات و آموزش پزشکی، آموزش و آمار و فناوری اطلاعات سلامت و همچنین کارشناسان حوزه‌های یادشده در دفتر معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد، مباحث متعددی در زمینه وبومتریک مطرح و چالش‌های موجود مورد بررسی قرار گرفت.

در نشست یادشده مواردی از قبیل انعقاد تفاهم‌نامه‌ با مراکز علمی، تهیه و ساخت کلیپ‌های معرفی بخش‌های مختلف آموزشی و پژوهشی، رفع مشکلات ایمیل آکادمیک دانشگاه و پژوهشگران و هماهنگی جهت برگزاری کارگاه‌های آموزشی تولید محتوای هدفمند مقرر شد و در دستور کار قرار گرفت.

كلمات كليدی :دانشگاه علوم پزشکی آبادانوبومتریکوبومتریکس