يكشنبه 17 فروردين 1399
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :

1399/1/1 جمعه

پیام تبریک دکتر مبارک به مناسبت نوروز.

معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان فرارسیدن سال 1399 را تبریک گفت..

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی این دانشکده، در پیامی فرارسیدن سال نو و نوروز باستانی را تبریک گفت.

در متن پیان ایشان آمده است:

بسمه تعالی
سال 1398 با همه فراز و نشيب‌ها و سختی‌هایی که در قالب بیماری منحوس کرونا روا داشت، به پايان رسيد و برگي ديگر از دفتر زندگاني ورق خورد

بهار فصل رویش و شادابی است، فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند است، آری بار دیگر نشانه‌ای بدیع از آیات الهی در جهان متجلی گشته و زمین آیه های سرسبزی و حیات را به تلاوت نشسته است. امید آنکه به لطف پروردگار و برکت این رویش مجدد و به دست همه تلاشگرانی که شبانه‌روزی به صورت جهادی اولویت زندگیشان، حفظ جان مردم عزیز می‌باشد، ریشه این بیماری به زودی خشک شود و آرامش و آسایش به میهن عزیزمان بازگردد.

عید نوروز را به همه دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان محترم دانشکده علوم پزشکی آبادان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند تعالی، سالی سرشار از تندرستی و شادمانی برایشان مسئلت می‌نمایم.