يكشنبه 17 فروردين 1399
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :

1398/12/11 يكشنبه

پیام تبریک دکتر مبارک به مناسبت روز ملی بهداشت محیط.

معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان روز ملی بهداشت محیط را تبریک گفت..

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی این دانشکده به مناسبت 11 اسفند روز ملی بهداشت محیط و برگزاری چهارمین جشنواره ملی بهداشت محیط، پیامی صادر كرد.

در متن پیان ایشان آمده است:

فراهم نمودن شرایط زندگی سالم از طریق برخورداری از محیط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت از رسالت‌های اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی است.

عوامل محیطی در سطح دنیا مسئول درصد قابل توجهی از عوارض سوئی همچون انواع بیماری‌های عفونی، بعضی از بیماری‌های غیرواگیر همچون سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی عروقی و تنفسی می‌باشد. بهداشت محیط با شناسایی و كنترل عواملی از محیط كه بر سلامت تاثیرگذار است، مسئولیت خطیری را با توجه به گسترش روزافزون و تنوع آلاینده‌های محیطی در اجرای رسالت خود عهده‌دار است.

با توجه به رسالت وزارت بهداشت در خصوص حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه ، یازدهم اسفند ماه به عنوان روز ملی بهداشت محیط نامگذاری شده است تا آحاد جامعه با آگاهی و همکاری بیشتر نسبت به رعایت مسائل بهداشت محیط زیست خود توجه داشته باشند چراکه رسیدن به اهداف و شاخص های بهداتشی مطلوب نیازمند مشارکت همه افراد است.

آنچه بيش از همه در برقراري و حفظ اين امنيت و آسايش خاطر موثر است،فعاليت مجدانه کارشناسان بهداشت محيط و حرفه اي مي باشد که با تلاشي شبانه روزي در ارتقاء امر بهداشت و حفظ سلامت جامعه مي کوشند.

همچنین همكاری تنگاتنگ بخش آموزشی و اجرایی بهداشت محیط، منجر به تدوین بیش از ده عنوان راهنما برای كلیه ذینفعان در كشور شده است.

اینجانب فرا رسیدن روز ملی بهداشت محیط را به تمامی دانشجویان، اساتید و اعضای هیات علمی  و همکاران گرامی در واحد‌هاي بهداشت محيط تبريک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سعادت و موفقيت را براي اين عزيزان مسئلت دارم.