يكشنبه 17 فروردين 1399
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :
1399/1/2 شنبه

دکتر مبارک در پیامی عید مبعث را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان در پیامی، فرا رسیدن عید مبعث رسول اکرم(ص) را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

"اقراء باسم ربک الذی خلق …" بخوان، به نام پروردگارت، پروردگاری که تو و همه انسان‌ها را خلق کرد، بخوان و او را به بزرگی یاد کن، کسی که به تو خواندن را آموخت.

بیست و هفتمین روز از ماه رجب، هنگامه اعلان نبوّت، روز مجد و شرف، روز طلوع سعادت و عزت بشریت و روزی است که بزرگ‌ترین معلم عالم بشریت برانگیخته شد و با نور قرآن الفبای رحمت و رستگاری و سعادت را به انسان آموخت.

بعثت پیامبر اکرم (ص) سرآغاز راهی شد تا انسان از شرک؛ بی عدالتی؛ تبعیض؛ جهل و فساد بیرون آمده و به سوی توحید؛ معنویت؛ عدالت و کرامت حرکت کند.

اینجانب فرا رسیدن عید مبعث رسول اکرم(ص)، انفجار نور و ظهور همه ارزش‏ها در صحنه حیات بشر، بهاری‌‏ترین فصل گیتی، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت را به همه رهروان راستین آن حضرت به‌ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده علوم پزشکی آبادان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.