1398/3/14 سه‌شنبه
پیام تبریک دکتر مبارک به مناسبت عید سعید فطر
معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان عید سعید فطررا تبریک گفت.

.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، در متن پیام دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان آمده است:

خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود.

عید فطر روز تولد دوباره انسان‌ها و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است. عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از سپری نمودن ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می کنند.

اینجانب حلول ماه شوال و فرارسیدن عید سعید فطر را که یکی از بزرگترین اعیاد مسلمین جهان می‌باشد به کلیه مسلمانان بالاخص جامعه دانشگاهی، اساتید معزز، دانشجویان ارجمند و همکاران محترم در دانشکده علوم پزشکی آبادان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بیشتر